fbpx
 

Voeding

Voedingsbegeleiding op maat

RAINPHARMA DIEET

Het RainPharma dieet is “100% made in Belgium” en staat voor een gezonde totaalaanpak.

Het RainPharma dieet is een efficiënt afslankprogramma dat gezonde voeding, de RainPharma voedingssupplementen en bijzondere RainPharma shakes combineert met professioneel voedingsadvies van een diëtist of erkend voedingsconsulent. Het succes van RainPharma ligt deels in het snel zien van resultaten in combinatie met een grondige langetermijnvisie.

Met het RainPharma dieet slank je verstandig af, zonder roofbouw te plegen op het lichaam, zonder honger te lijden, met respect voor je darmen en nieren. Met het RainPharma dieet is het niet moeilijk om je nieuwe gewicht te behouden. Het is een dieet voor de kritische consument, voor wie 3 of 30 kilo wil verliezen.

Het RainPharma dieet is niet enkel een afslankingsdieet, maar in de eerste plaats een levensfilosofie!

Het gamma van RainPharma is heeft gedurende de voorbije maanden een groot assortiment aan lichaams- en gelaatsproducten.  Ook zij blijven steeds verder innoveren en hun aanbod uitbreiden.

Dit gaat van douchegels, lichaamsscrubs, bodylotions tot voet- en handverzorgingsproducten. Wat deze producten onderscheidt, is het feit dat ze volledig plantaardig zijn en 100% Belgisch …

ORTHOMOLECULAIRE VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Wij werken met hoog kwalitatieve voedingssupplementen van het Belgische merk RainPharma. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat voeding een belangrijke rol speelt bij sportprestaties, zowel bij topsporters als bij recreatieve sporters.

De realiteit is dat heel dikwijls extra ondersteuning met orthomoleculaire voedingssupplementen noodzakelijk is.  

Als je ook last hebt van chronische huidproblemen dan kunnen de voedingssupplementen van RainPharma een belangrijke rol spelen!  De aanpak van binnenuit heeft een grote invloed op onze huid.  De combinatie van de juiste producten om uw gelaat te reinigen en te verzorgen met de juiste voedingssupplementen kunnen leiden tot verbluffende resultaten.  

 

Voedingsadvies

Wil je langdurig gewicht verliezen op een ongedwongen manier met beloofde resultaten? Wil je je sportprestaties een boost geven door je voeding te optimaliseren? Heb je een voedingsallergie -of intolerantie? Wil je meer weten over de kracht van orthomoleculaire voedingssupplementen? Onze diëtiste Lore Tack helpt je op jouw pad naar gezondheid.

Lore stelt voedingsschema’s en recepten op maat op, rekening houdend met jouw leven. Je volgt geen dieet maar een aangepaste levensstijl.

Diensten

Ons voedingsadvies en begeleiding rijkt verder dan alleen maar een gesprek en lijstjes.  We blijven je opvolgen en bijsturen aan de hand van tussentijdse metingen, nieuwe recepten en afspraken.

Bodyscan

Meten is weten! Dat geldt ook voor uw voedingsadvies.  We maken vanaf de intake meteen een aantal afsraken om uw opvolging en evolutie vast te leggen.

recepten

Niets is leuker dan eens iets nieuws uit te proberen in de keuken.  Op onze blog vind je verschillende recepten die heel eenvoudig klaar te maken zijn.  Laat je verrassen!

schema's

Wil je het tot in de puntjes uitgewerkt?  Met onze voedingsschema’s hoef je nergens over na te denken.  We schrijven dagelijks uit wat je mag/kan eten. 

Zonder inspiratie om te koken?

Onze laatste updates

Update Corona

Update Corona

HEALTHPOINT GAAT DICHT Een nieuwe duidelijke richtlijn van de FOD volksgezondheid zegt dat alle Personal Trainingsstudio’s, één-op-één begeleiding en Personal Training aan huis worden verboden tot en met 3 april. HealthPoint sluit bijgevolg zijn deuren tot 3/04 of tot...

Lees meer
Update Corona

De HealthPoint App

DE APP De HealthPoint App is er om de HealthPoint Vibe bij u thuis te brengen. De sportieve en gezonde ingesteldheid willen we op onze manier naar u overbrengen. Onze app biedt verschillende mogelijkheden. • Portaal of Community • Webshop • Workouts •...

Lees meer

Geïnteresseerd?

Pin It on Pinterest