fbpx
 

UPDATE

De wereld staat op z’n kop, maar bij Healthpoint volgen we jullie op!

Healthpoint als niet klassiek trainingscentrum en skincare instituut verlenen we onze volle medewerking aan de genomen maatregelen van de overheid mbt het coronavirus.

Daarom passen we ons programma aan en blijven we werken om jullie deze zomer in een summer-body te hijsen en de Healthpoint VIBE aan te houden.

PERSONAL TRAINING 1-OP-1

Stay in shape en maak uw afspraak voor een sessie personal training. Tijdens de week zijn onze personal trainers er om uw conditie en summer-body verder te finetunen.

SMALL-GROUP TRAINING

Onze small-group trainingen en alle outdoor activiteiten worden tijdelijk geschrapt tot en met 3 april of tot nader order. Krijgen ze jou niet klein en wil je verdertrainen? Maak dan gebruik van onze 1-op-1 trainingen of nieuw online coaching systeem.

SKIN CARE INSTITUUT

Ons skincare instituut blijft open tijdens de week mits het maken van een privé afspraak via Hélène (helene@healthpoint.be)

VOEDINGSDESKUNDIGE

Lore, onze sportdiëtiste en voedingsdeskundige, blijft doorwerken.  Maak uw afspraak via lore@healthpoint.be voor een 1-op-1 afspraak

ONLINE COACHING – NIEUW

Dit is het ultieme moment om u kennis te laten maken met de Healthpoint App!

Eerstdaags ontvangt u van ons een mail met daarin een uitnodiging om uw account te activeren en toegang te krijgen tot ons online platform.  Activeer je account, vervolledig je profiel en ontvang meteen een gepersonaliseerd trainingsprogramma die je thuis kan afwerken.  STAY FIT!  Geen mail ontvangen voor maandag?  Stuur ons dan een mailtje via davy@healthpoint.be.

CORE-STABILITY

De corestability sessies op maandagavond worden eveneens geschrapt.  Dit betekent niet dat we blijven stilzitten!  Blijf werken aan uw core via onze nieuwe Healthpoint App.  Stuur een mail naar davy@healthpoint.be met uw naam en e-mail adres en ontvang uw accountgegevens.  

Via de app kan je je gratis aanmelden voor de digitale corestability sessies op maandagavond tijdens de corona”lockdown”.

TEST JE CONDITIE EN METABOLISME

Aangezien iedereen z’n agenda nu wel wat omgegooid is, is het misschien wel hét moment om eens uw conditie en metabolisme te laten testen.  Boek je test voor 3 april en ontvang een gratis maandschema!  Reserveren kan via 0473 433 440 of davy@healthpoint.be

HYGIËNE MAATREGELEN

Het spreekt voor zich dat we bij Healthpoint alle hygiënische maatregelen strikt volgen om uw gezondheid te blijven garanderen.

Pin It on Pinterest