fbpx
 

Sport & Training

bereik je doel in een uniek kader

FOCUS

Functionele training

Bij Healthpoint train je functioneel: een mix van oefeningen waarbij meerdere spieren en gewrichten gelijktijdig geactiveerd worden. Geen saaie workout dus waarbij je alleen geïsoleerde spieren traint. Elke klant streeft een specifiek doel na dat we in overleg bepalen. Dat kan onder meer zijn: gewichtsverlies, conditie opbouwen, sportspecifieke workouts, krachttraining, blessurepreventie, huid- en lichaamsverzorging. Op basis daarvan stellen we een fitnessprogramma op maat op.

Rugscholing

Voorkom rugpijn door verstevigende oefeningen en aangepaste beweegpatronen.

Lifestyle coaching

Krijg inzicht in jouw leefstijl en hoe je die kan optimaliseren. Stap voor stap vervang je minder effectieve keuzes door gezonde gewoontes die je fitter en veerkrachtiger maken. 

Weight management

Realiseer blijvend gewichtsverlies door de voor jou juiste balans tussen voeding, verzorging en sport.

Stressmanagement

Drukke job en nood aan ontstressen? In een trainingsessie van 60 minuten maak je je hoofd leeg en laad je de batterijen terug op. Wij zorgen voor een ontspannen sfeer en gevarieerde oefeningen. 

Specifieke sporttraining

Wil je beter presteren in jouw favoriete sport, dan zorgt deze training voor ondersteuning. Resultaat: een sterker lichaam en minder blessures.

 

HIIT Training

HIIT staat voor high intensity interval training. Korte, intens, plezierige interval training die het maximum van je lichaam vereist. De training die effectief en snel vet doet verbranden. Je bekomt de grootste resultaten en voordelen door op de limieten van je V02 MAX te trainen.

Coaches

Tom De Backer

Tom De Backer

Coach

Tom De Backer is samen met Hélène Lawaisse mede-oprichter van Healthpoint. Gepassioneerd door sport en trainingen, studeerde hij lichamelijke opvoeding en schoolt hij zich voortdurend bij.

Davy Vandekerckhove

Davy Vandekerckhove

Coach

Davy is de Personal Coach en hij is gepassioneerd door sport en het menselijk lichaam. Hij gaat geen enkele uitdaging uit de weg en is met ruim 30 jaar sportervaring, van voetballer tot Ironman de coach van je dromen.

Arne Missinne

Arne Missinne

Coach

Arne Missinne behaalde zijn master in bewegingswetenschappen en lichamelijke opvoeding waarbij hij zich specialiseerde in personal training. Zijn passie motiveert hem om jullie sportieve doelen te bereiken.

Laatste nieuws

Tour de France

Tour de France

Eens lekker zot doen! We dagen de fietsers onder jullie uit deel te nemen aan onze eigen tour de France in 2021. Een weekje leven zoals de profs, van zaterdag 10 juli tot zondag 18 juli 2021. Hoe en waar? Dat lees je hieronder....

Lees meer
Run Faster 10k

Run Faster 10k

Economischer en sneller lopen... dat wil toch iedereen?Samen trainen we naar een vlotte(re) 10km. Op 9 september gaan we van start met onze 5de jaargang van de Run Faster. We besteden aandacht aan je loopstijl en werken met aangepaste intervaltrainingen. Dit...

Lees meer
Heropening HealthPoint

Heropening HealthPoint

Hallo HealthPointers, Eindelijk we zijn terug! Na een turbulente tijd mogen we ons opmaken voor de RE-opening van HealthPoint. Dit gaat wel gepaard met een aantal veiligheidsmaatregelenwaar we ons strikt aan zullen houden. We helpen jullie graag door de praktische...

Lees meer

Heb je een vraag?

Pin It on Pinterest