fbpx
 

Sport & Training

bereik je doel in een uniek kader

small group

SMALL GROUP

Train in compacte groepen onder begeleiding van onze coaches.

Small Group training

Personal training

Personal Training

Trainen onder persoonlijke begeleiding – alleen of met uw sportpartner in onze PT studio of aan huis.

personal training

outdoor

OUTDOOR

Outdoor trainingen, bootcampas, corestability en evenementen

outdoor

Boek NU!

BOEK NU!

Maak meteen uw afspraak voor één van onze trainingen.

Boek nu!

FOCUS

Functionele training

Bij Healthpoint train je functioneel: een mix van oefeningen waarbij meerdere spieren en gewrichten gelijktijdig geactiveerd worden. Geen saaie workout dus waarbij je alleen geïsoleerde spieren traint. Elke klant streeft een specifiek doel na dat we in overleg bepalen. Dat kan onder meer zijn: gewichtsverlies, conditie opbouwen, sportspecifieke workouts, krachttraining, blessurepreventie, huid- en lichaamsverzorging. Op basis daarvan stellen we een fitnessprogramma op maat op.

Rugscholing

Voorkom rugpijn door verstevigende oefeningen en aangepaste beweegpatronen.

Lifestyle coaching

Krijg inzicht in jouw leefstijl en hoe je die kan optimaliseren. Stap voor stap vervang je minder effectieve keuzes door gezonde gewoontes die je fitter en veerkrachtiger maken. 

Weight management

Realiseer blijvend gewichtsverlies door de voor jou juiste balans tussen voeding, verzorging en sport.

Stressmanagement

Drukke job en nood aan ontstressen? In een trainingsessie van 60 minuten maak je je hoofd leeg en laad je de batterijen terug op. Wij zorgen voor een ontspannen sfeer en gevarieerde oefeningen. 

Specifieke sporttraining

Wil je beter presteren in jouw favoriete sport, dan zorgt deze training voor ondersteuning. Resultaat: een sterker lichaam en minder blessures.

 

HIIT Training

HIIT staat voor high intensity interval training. Korte, intens, plezierige interval training die het maximum van je lichaam vereist. De training die effectief en snel vet doet verbranden. Je bekomt de grootste resultaten en voordelen door op de limieten van je V02 MAX te trainen.

Coaches

Tom De Backer

Tom De Backer

Coach

Tom De Backer is samen met Hélène Lawaisse mede-oprichter van Healthpoint. Gepassioneerd door sport en trainingen, studeerde hij lichamelijke opvoeding en schoolt hij zich voortdurend bij.

Davy Vandekerckhove

Davy Vandekerckhove

Coach

Davy is de Personal Coach en hij is gepassioneerd door sport en het menselijk lichaam. Hij gaat geen enkele uitdaging uit de weg en is met ruim 30 jaar sportervaring, van voetballer tot Ironman de coach van je dromen.

Arne Missinne

Arne Missinne

Coach

Arne Missinne behaalde zijn master in bewegingswetenschappen en lichamelijke opvoeding waarbij hij zich specialiseerde in personal training. Zijn passie motiveert hem om jullie sportieve doelen te bereiken.

Laatste nieuws

Nieuw online platform

Nieuw online platform

Onze boekingsplatform is gelanceerd en ondertussen zouden jullie allemaal een link moeten ontvangen hebben met uw persoonlijke login gegevens.    Geen mail ontvangen? Je kan meteen je eigen login aanmaken.   Ingelogd? Proficiat, jouw HealthPoint Vibe ligt nu een...

Lees meer
Update Corona

Update Corona

HEALTHPOINT GAAT DICHT Een nieuwe duidelijke richtlijn van de FOD volksgezondheid zegt dat alle Personal Trainingsstudio’s, één-op-één begeleiding en Personal Training aan huis worden verboden tot en met 3 april. HealthPoint sluit bijgevolg zijn deuren tot 3/04 of tot...

Lees meer
De HealthPoint App

De HealthPoint App

DE APP De HealthPoint App is er om de HealthPoint Vibe bij u thuis te brengen. De sportieve en gezonde ingesteldheid willen we op onze manier naar u overbrengen. Onze app biedt verschillende mogelijkheden. • Portaal of Community • Webshop • Workouts •...

Lees meer

Heb je een vraag?

Zou je graag…?

Stel ons je vraag…

we antwoorden zo snel mogelijk!

Wil je graag starten met sporten, dieet of één van onze andere pakketten maar je weet niet waar te starten?  We helpen je graag verder.

Pin It on Pinterest