fbpx
 

Rainpharma

Dieet & huidverbetering

DIEET

 

Het RainPharma dieet is “100% made in Belgium” en staat voor een gezonde totaalaanpak.

Het RainPharma dieet is een efficiënt afslankprogramma dat gezonde voeding, de RainPharma voedingssupplementen en bijzondere RainPharma shakes combineert met professioneel voedingsadvies van een diëtist of erkend voedingsconsulent. Het succes van RainPharma ligt deels in het snel zien van resultaten in combinatie met een grondige langetermijnvisie.

Met het RainPharma dieet slank je verstandig af, zonder roofbouw te plegen op het lichaam, zonder honger te lijden, met respect voor je darmen en nieren. Met het RainPharma dieet is het niet moeilijk om je nieuwe gewicht te behouden. Het is een dieet voor de kritische consument, voor wie 3 of 30 kilo wil verliezen.

Het RainPharma dieet is niet enkel een afslankingsdieet, maar in de eerste plaats een levensfilosofie!

Het gamma van RainPharma heeft een groot assortiment aan lichaams- en gelaatsproducten opgebouwd.  Ook zij blijven steeds verder innoveren en hun aanbod uitbreiden.

Dit gaat van douchegels, lichaamsscrubs, bodylotions tot voet- en handverzorgingsproducten. Wat deze producten onderscheidt, is het feit dat ze volledig plantaardig zijn en 100% Belgisch …

 

HUIDVERBETERING

 

Blijf je zitten met je huidproblemen? Heb je alles al geprobeerd? Wil je toch graag een stap verder gaan om je huid te verbeteren?

 

We starten met een grondig intakegesprek waarbij we alles in kaart brengen: je eetpatroon, je productgebruik en we controleren of je voldoende vitamines en mineralen inneemt die nodig zijn voor de huidopbouw.  Samen bespreken we het doel dat je wil bereiken.

 

Dit programma kan gecombineerd worden met 4 of 8 professionele gelaatsverzorgingen die uitgevoerd worden door onze huidexpert. Kies je voor het programme van 4 weken, dan kom je om de twee weken, bij 8 weken kom je wekelijks langs voor je verzorging en advies.  Op deze manier kunnen we heel snel bijsturen waar nodig.  De gelaatsbehandelingen worden ook telkens aangepast naargelang de noden van de huid op dat moment.  Wil je voor een optimaal resultaat gaan, dan worden de professionele verzorgingen aangevuld met de producten van RainPharma voor thuisgebruik.  Zo bereik je nog snellere en betere resultaten.

  • Huidkuur 4 behandelingen: 280 euro
  •  huidkuur 8 behandelingen: 520 euro

 

 

 

Betere sportprestaties?

Lees er meer over de sportvoeding

Wil jij ook jouw verwenmoment?

Vraag je afspraak aan!

Pin It on Pinterest