fbpx
 

Small Group

Concept

 

Small group fitness is ons concept. Dat betekent sporten op afspraak in een kleine groep in een aangenaam decor. Samen werk je aan je conditie en motiveer je mekaar. We combineren de voordelen van personal coaching (persoonlijke aandacht) aan die van sporten in groep (fun en budgetvriendelijk). Zo haal je het maximum uit elke training.

concept

Branding

app

opvolging

boutique

Healthpoint staat voor kwalitatieve trainingen in een unieke omgeving.
Tom, Hélène en hun team begeleiden klanten op professionele wijze naar een duurzame verandering in hun leef-, eet- en bewegingspatronen.

%

Service

%

Tevreden klanten

live the dream

We hebben een zeer divers klantenbestand. De meesten hebben een drukbezette agenda en een hoog werktempo. Bij Healthpoint maken ze even het hoofd leeg. Wij plannen een moment in hun agenda in en sturen hun trainingsprogramma zodat sport deel gaat uitmaken van hun leefpatroon.

Tip van de Coach

Stap voor stap is de sleutel tot succes!  Al jaren begeleiden we onze klanten op die manier naar hun doel. Succes verzekerd.

Dat maakt hen niet alleen fysisch maar ook psychisch sterker.

Tom De Backer

Coach, HealthPoint

Maak je afspraak

In onze HealthPoint App kan je meteen een afspraak boeken voor onze trainingen.

Tarieven

Wil je eens proeven van onze sfeer?

Vraag een vrijblijvende sessie aan

Zou je graag…?

Stel ons je vraag…

we antwoorden zo snel mogelijk!

Wil je graag starten met sporten, dieet of één van onze andere pakketten maar je weet niet waar te starten?  We helpen je graag verder.

Pin It on Pinterest