fbpx
 

Missie!

“a goal without a plan is just a wish”

Bij HealthPoint geloven wij dat sporten in stijl plezant is voor iedereen.

Wij nemen de tijd voor een grondige analyse en intakegesprek om samen met jou op basis van concrete metingen doelstellingen te bepalen en dankzij onze jarenlange ervaring en actuele expertise een plan op maat op te stellen. Tom, Hélène en het team van top coaches begeleiden jou graag naar jouw duurzame verbetering. Met passie, op een deskundige manier, zowel indoor als outdoor,  in onze stijlvolle en altijd nette locatie in Brugge ontdek je het plezier van sporten.

u

Waarom

Het is onze drijfveer om als team mensen te helpen met hun fysieke en mentale doelen. We halen het maximale uit je lijf en gezondheid. Of je nu 20 of 70 jaar bent, we helpen je om beweging in te bouwen in je dagdagelijkse leven. Het is ons doel om u de beste versie van uzelf te laten zijn. Wij streven naar een Healthy Playfull Lifestyle.

w

Voor wie

Al diegenen die nood hebben aan gezondere levensstijl.  Leeftijd speelt hierin geen rol, we vragen enkel wil en motivatie van jou zodat wij daarmee aan de slag kunnen gaan.

Hoe

We zoeken naar een balans tussen effectiviteit en leefbaarheid. Alle gesprekken, trainingen, voedingsconsultaties en behandelingen gaan steeds door in Healthpoint. Monitor jezelf in onze app en boek handig online. Wij zijn trots op HealthPoint en zetten elke dag een sportieve en ondernemende stap vooruit om jou nog beter te kunnen helpen. Geniet 6 dagen op 7, wanneer het in jouw planning past van het comfort van onze infrastructuur, toestellen, kleedkamers en douches, terras en parking. 

#healthonpoint

Geïnteresseerd?

Pin It on Pinterest