huid- &
schoonheids-instituut
ENVIRON® IONZYME® DF VITAMINETHERAPIEËN

Environ® Discovery

Environ® Discovery (zonder Skin Diagnostic)

75 minuten€ 65

Environ® Discovery (met Skin Diagnostic)

90 minuten€ 75

Dankzij een complete en grondige huidanalyse bij het eerste bezoek wordt de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

Environ® Intensive

Environ® Intensive (zonder veldiontoforese)

60 minuten€ 70

Environ® Intensive (met veldiontoforese)

90 minuten€ 100

Deze ultieme Environ® gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opnamebevorderend masker resultaten die voor zich spreken (optie.)

Environ® Focus

70 minuten€ 80

Deze doelgerichte behandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de Ionzyme® DF probe en pakt de belangrijkste huidproblemen rechtstreeks aan. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat.

Environ® Essential

60 minuten€ 70

Bij deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitaminen onder het gaas snel en diep in de huid. Tegelijkertijd wordt extra aandacht besteed aan een specifieke probleemzone met de unieke Ionzyme® DF probe.

Environ® Skin Renewal

Environ® Skin Renewal (met veldiontoforese vitaminen)

75 minuten€ 90

Environ® Skin Renewal (zonder veldiontoforese vitaminen)

40 minuten€ 50

Deze intense behandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes en littekens, zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist de huid.

Environ® Lunch Time

Environ® Lunch Time (20)

20 minuten€ 30

Environ® Lunch Time (30)

30 minuten€ 40

Een korte maar intensieve behandeling die focust op een specifiek huidprobleem. In kuur voor wie heel snel een zichtbaar resultaat verwacht.